Пропустити навігацію

На Марківщині фахівці Фонду роз’яснюють важливість офіційного працевлаштування

DSC 2 300x200 - На Марківщині фахівці Фонду роз’яснюють важливість офіційного працевлаштуванняОдним із пріоритетних напрямків роботи Пенсійного фонду області є діяльність з легалізації заробітної плати, зокрема з інформування населення про негативні наслідки неофіційного працевлаштування та отримання заробітної плати «в конверті».

На цьому тижні фахівці Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України провели в районному центрі зайнятості семінар для роботодавців на тему «Легальна зайнятість» та лекцію для тимчасово безробітних осіб з питань легалізації трудових відносин та надання електронних послуг Пенсійним фондом України.

Пенсійники акцентували увагу присутніх на залежності страхового стажу від сплати страхових внесків та закликали найманих працівників вимагати від роботодавців оформлення трудового договору, а роботодавців – дотримуватись норм трудового законодавства. Також фахівці Фонду розповіли присутнім про можливість отримання інформації про сплачені страхові внески за допомогою веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

background Layer 1