Пропустити навігацію

Легальна робота – гідна пенсія!

24 травня поточного року заступник начальника фінансово-економічного відділу управління Фонду в м. Сєвєродонецьку Ганна Тодорова здійснила низку інформаційних заходів під гаслом: «Легалізація заробітної плати – важливе питання сьогодення».

Вона провела зустрічі з  безробітними громадянами, які перебувають на обліку у Сєвєродонецькому міському Центрі зайнятості та з трудовим колективом ПРАТ „Сєвєродонецька міська друкарня”. Фахівець наголосила присутнім на невідкладності боротьби з виплатою заробітної плати у «конвертах» та «тіньовою» зайнятістю, зосередила увагу на необхідності підвищення рівня поінформованості населення з цих питань. Пенсійник надала бажаючим тематичні буклети, запропонувала переглянути відео ролики про можливість отримання дистанційних пенсійних послуг «Веб-портал: інструкція для користувачів» та «Веб-портал – електорний сервіс» та запропонувала зареєструватись на веб-порталі Пенсійного фонду України.

Крім цього, фахівці управління провели серед присутніх тематичний флешмоб – « 35 років страхового стажу, якщо працюєш легально – це реально!».

20180525 1 300x180 - Легальна робота – гідна пенсія!20180525 2 300x169 - Легальна робота – гідна пенсія!

background Layer 1