Пропустити навігацію

Інформаційно-роз’яснювальна робота на постійному контролі пенсійників Марківського об’єднаного управління

Триває інформаційна робота серед громадян фахівців Марківського об’єднаного управління. Так, протягом тижня вони провели низку інформаційно-роз’яснювальних заходів.

Пенсійники здійснили  чергові прийоми громадян на віддалених робочих місцях в Білолуцькій селищній та Кабичівській сільській радах, на яких відповіді з питань призначення та перерахунку пенсій, поновлення пенсійних виплат внутрішньо переміщеним особам та видачі пенсійних посвідчень отримали 20 осіб.

Начальники Марківського та Новопсковського відділів обслуговування громадян Зоя Гребиннюк та Неоніла Чумак провели два заняття в «Школі майбутнього пенсіонера», які відвідали 15 осіб. Пенсійники наголосили присутнім на необхідності подбати про пенсію завчасно та докладно розповіли про порядок призначення пенсії, перелік необхідних документів для її призначення, визначення розміру страхового стажу. Вони  проінформували присутніх про можливості веб-порталу Пенсійного фонду України та повідомили про запровадження сервісу інформування осіб шляхом відправлення СМС-повідомлень.

У місцях скупчення людей фахівці Марківського відділу обслуговування громадян провели флешмоб під  гаслом «Подбайте за свою пенсію завчасно!», закликаючи майбутніх пенсіонерів завітати до управління Фонду.

mark1 1 300x201 - Інформаційно-роз’яснювальна робота на постійному контролі пенсійників Марківського об’єднаного управлінняmark2 1 300x178 - Інформаційно-роз’яснювальна робота на постійному контролі пенсійників Марківського об’єднаного управлінняmark3 300x216 - Інформаційно-роз’яснювальна робота на постійному контролі пенсійників Марківського об’єднаного управління

background Layer 1