Пропустити навігацію

Підвищення обізнаності з пенсійних питань мешканців Сватівського району

Напередодні перший заступник начальника Білокуракинського об’єднаного управління Майя Трофимова прийняла участь в ініційованом пенсійниками засіданні комісії з питань легалізації зайнятості при Сватівській райдержадміністрації.

Вона ознайомила присутніх з результатами аналізу звітності по сільгоспвиробниках району, виявившим роботодавців, які обробляють значні площі земельних угідь, але зарплату найманим працівникам офіційно не нараховують.

З цього приводу комісією були заслухані керівники фермерських господарств «Обрій-1», «Барабашово», «Чайка», «Відродження», «Наталі», «Любава» та інших, які запевнили представників контролюючих органів  в офіційному оформленні трудових відносин з працівниками та нарахуванні їм зарплати більше мінімального рівня вже найближчим часом.

А начальник Сватівського відділу обслуговування громадян Олена Ткаченко та головний спеціаліст Олександра Михайловська днями провели черговий прийом громадян на віддаленому робочому місці у Містківській сільраді та надали відвідувачам повний спектр послуг з пенсійного забезпечення.

belokur1 300x236 - Підвищення обізнаності з пенсійних питань мешканців Сватівського району

background Layer 1