Пропустити навігацію

Iнформаційні заходи для населення Попаснянського району

popas1 1 225x300 - Iнформаційні заходи для населення Попаснянського району

Цього тижня для підвищення обізнаності населення в пенсійних питаннях фахівці управління Фонду в Попаснянському районі провели низку інформаційних заходів.

 

Так, фахівець управління Ілля Височин провів прийом громадян на віддаленому робочому місці в с. Тошківське, на якому пенсіонери мали змогу отримати консультації з питань пенсійного забезпечення та замовити довідки про розмір пенсії. Крім того, селяни прийняли участь в анкетному опитуванні громадської думки щодо роботи управління.

 

Спеціалісти відділу обслуговування громадян провели 3 зустрічі з населенням за місцем проживання по вулицях Миру та Глінки міста Попасна.

 

popas4 225x300 - Iнформаційні заходи для населення Попаснянського району

Пенсіонерів цікавило очікуване підвищення розміру пенсійних виплат протягом 2018 року, можливість проведення перерахунків пенсій.

 

Начальник відділу обслуговування громадян Тетяна Васюкова провела зустріч зі учнями Попаснянського ліцею залізничного транспорту. Вона розповіла присутнім про перспективи впровадження накопичувальної системи пенсійного страхування та переваги офіційного працевлаштування.

 

Крім того, фахівці управління провели для охочих “День відкритих дверей”. Пенсійники надали роз’яснення пенсійного законодавства та розповіли про накопичувальну систему пенсійного страхування.

 

На всіх проведених заходах пенсійники звернули увагу присутніх на  можливостях  веб – порталу Пенсійного фонду України та інформуванні громадян за допомогою СМС – повідомлень.

popas3 300x225 - Iнформаційні заходи для населення Попаснянського районуpopas2 1 300x169 - Iнформаційні заходи для населення Попаснянського району

 

background Layer 1