Пропустити навігацію

Хронологія засідань у 2019 році

Дата Питання порядку денного
07.02.2019 1. Про підсумки роботи органів Пенсійного фонду України в Луганській області за 2018 рік, стан організації роботи з надходження платежів до бюджету Фонду, легалізації заробітної плати та завдання, які стоять перед органами Фонду щодо забезпечення сталого фінансування виплати пенсі.

2. Про стан організації роботи з обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду України в Луганській області.

10.05.2019 1. Про підсумки роботи органів Фонду в Луганській області за 1 квартал 2019 року.

2. Про стан організації роботи з пенсійного забезпечення в органах Пенсійного фонду України в Луганській області.

3. Про стан організації правової роботи в підпорядкованих управліннях за сучасною концепцією процесуального законодавства.

4. Про стан організації бюджетно-фінансових процесів, фінансової дисципліни.

5. Про стан виконання головним управлінням Пенсійного фонду України в Луганській області постанов правління, наказів Фонду.

07.06.2019 1. Про загальні результати аудиторського звіту про стан організації ведення обліку переплат пенсій, відшкодування надміру виплачених коштів, призначення (поновлення) та виплати пенсій внутрішньо переміщеним особам в головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області та підпорядкованих йому управліннях
26.07.2019  1. Про підсумки роботи органів Пенсійного фонду України в Луганській області за І півріччя 2019 року та завдання, які стоять перед органами Фонду щодо забезпечення додаткових надходжень та погашення заборгованості по платежах до бюджету Фонду.

2. Про стан пенсійного забезпечення внутрішньо переміщених осіб та заходи щодо покращення організації цієї роботи.

3. Про впровадження новітніх технологій та стан наповнення реєстру застрахованих осіб, захисту інформації в органах Пенсійного фонду України в Луганській області.

4. Про стан реалізації підпорядкованими управліннями Стратегії розвитку комунікацій Пенсійного фонду України.

23.10.2019 1. Про результати роботи органів Пенсійного фонду України в Луганській області за 9 місяців 2019 року та завдання, які стоять перед органами Фонду області до кінця поточного року

2.  Про результати проведення моніторингу оцінки якості обслуговування осіб, які звертаються до органів Пенсійного фонду України в Луганській області

3. Про виконання вимог антикорупційного законодавства в органах Пенсійного фонду в Луганській області

4. Про організацію обслуговування громадян з особливими потребами в органах Пенсійного фонду України

background Layer 1