Пропустити навігацію

Пенсійний фонд – в авангарді інновацій!

1 300x280 - Пенсійний фонд – в авангарді інновацій!Чільне місце в соціальній сфері нашої держави посідає Пенсійний фонд України. За майже три десятиліття своєї історії він успішно пройшов від періоду становлення до сталого розвитку. І сьогодні фахівці пенсійної служби України працюють в авангарді впровадження передових електронних сервісів, пенсійних послуг нового покоління. Піклуючись про людей та їх майбутнє, вони забезпечують надання соціальних гарантій громадянам,  вдосконалюють якість їх обслуговування, гарантують відкритість та прозорість пенсійної системи.

Наразі в Пенсійному фонді створено новий вебресурс – онлайнплатформу для реалізації державних програм в сфері пенсійного забезпечення, надання інформаційних послуг. Відтепер в особистому кабінеті на вебпорталі Фонду дистанційно можна переглянути інформацію щодо своєї заробітної плати, страхового стажу, пенсії, підключити смс-повідомлення від Фонду та отримати електронні документи з QR–кодом. Останньою новацією Фонду є призначення пенсії «в один дотик». Впровадження такої системи створює максимально комфортні умови для оформлення пенсії, не виходячи з дому.

Органи Пенсійного фонду України в Луганській області забезпечують стабільне фінансування пенсій 340 тис. пенсіонерам, в тому числі 142 тис.  внутрішньо переміщеним особам.

Чисельність працівників органів Фонду області становить 735 осіб.

Працюючи на соціальний захист кожної людини, Пенсійний фонд працює на майбутнє пенсійне забезпечення громадян всієї України, на розбудову демократичного громадянського суспільства.

background Layer 1