Пропустити навігацію

Інформаційно-роз’яснювальна компанія у с. Нижньотепле Станично-Луганського району

6 листопада поточного року на території Нижньотеплівської сільської ради відбулася широка інформаційно-роз’яснювальна компанія управління Пенсійного фонду України в Станично-Луганському районі.

В раках заходу представники управління провели 2 флешмоби: «Е-пенсія – признач пенсію в один дотик» та «Будь сучасним – отримай ЕПП». Фахівці управління повідомили про переваги електронного пенсійного посвідчення та призначення пенсії в «один дотик». Вони привернули увагу громадян до надання органами Пенсійного фонду України послуг в електронній формі та закликали мешканців села до користування вебпорталом Пенсійного фонду України.

Перший заступник начальника управління Ольга Кисельова зустрілась з мешканцями Нижньотеплівської громади. Вона розповіла про основні зміни, що відбулися в пенсійному законодавстві, проінформувала  про можливості електронного сервісу Пенсійного фонду України, закликала мешканців зареєструватися на вебпорталі Пенсійного фонду України та підключати сервіс з смс-інформування. Окремо Ольга Кисельова повідомила присутнім про впровадження нового сервісу – призначення пенсії в «один дотик» – та відповіла на питання громадян.

Ольга Кисельова також зустрілася з 7 трудовими колективами. На зустрічах вона вкотре наголосила на важливості легалізації заробітної плати, негативних наслідках виплати заробітної плати у «конвертах», збільшення страхового стажу, необхідного для призначення пенсії, можливостях вебпорталу Пенсійного фонду України. Проінформувала про впровадження мобільного додатку «Пенсійний фонд України – у смартфоні» та призначення пенсії «в один дотик».

Пенсійники не оминули увагою й молодь. Так, Ольга Кисельова зустрілася з учнями 9 та 11 класів Нижньотеплівської загальноосвітньої школи у присутності завуча Валентини Кулікової та класного керівника Дар’ї Білогрудової. Вона розповіла школярам про основні завдання Пенсійного фонду України та напрямки роботи. Окремо, увагу  майбутніх випускників звернули на важливості офіційного працевлаштування та повідомили про необхідність мати 35 років страхового стажу для призначення їм пенсії у майбутньому.

na domu 1024x864 - Інформаційно-роз’яснювальна компанія у с. Нижньотепле  Станично-Луганського району

TK Vodokanal 1024x586 - Інформаційно-роз’яснювальна компанія у с. Нижньотепле  Станично-Луганського району

TK Rada 1024x653 - Інформаційно-роз’яснювальна компанія у с. Нижньотепле  Станично-Луганського району

fleshmob 3 1024x675 - Інформаційно-роз’яснювальна компанія у с. Нижньотепле  Станично-Луганського району

Fleshmob 1024x768 - Інформаційно-роз’яснювальна компанія у с. Нижньотепле  Станично-Луганського району

fleshmob1 1024x768 - Інформаційно-роз’яснювальна компанія у с. Нижньотепле  Станично-Луганського району

fleshmob2 1024x734 - Інформаційно-роз’яснювальна компанія у с. Нижньотепле  Станично-Луганського району

fleshmob4 1024x623 - Інформаційно-роз’яснювальна компанія у с. Нижньотепле  Станично-Луганського району

shkola1 1024x768 - Інформаційно-роз’яснювальна компанія у с. Нижньотепле  Станично-Луганського району

background Layer 1