Пропустити навігацію

Співпраця пенсійників м.Рубіжного з державними органами щодо погашення підприємцями наявної заборгованості до бюджету Фонду

Ifoto 300x251 - Співпраця пенсійників м.Рубіжного з державними органами щодо погашення підприємцями наявної заборгованості до бюджету ФондуНапередодні начальник Рубіжанського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталія Смаглюк провела  засідання комісії з питань погашення заборгованості до Пенсійного фонду України та зі сплати єдиного соціального внеску  в  м. Рубіжному. Присутні обговорили результати проведеної роботи, а також питання подальшої співпраці, спрямованої на активізацію роботи зі стягнення заборгованості з ЄСВ  та  вжиття більш вичерпних заходів з метою недопущення її зростання в майбутньому.

Наталія Смаглюк зауважила, що останнім часом спостерігається збільшення заборгованості по сплаті ЄСВ. Особливо це стосується фізичних осіб – підприємців, які не здійснювали підприємницьку діяльність, але до державного реєстратора не подали заяву на її припинення. Керівник управління наголосила, що до таких підприємців застосовується Порядок стягнення  заборгованості з платників із подальшим направленням вимоги до органу Державної виконавчої служби.

background Layer 1