Пропустити навігацію

СТАН НАДХОДЖЕННЯ ОБОВ’ЯЗКОВИХ ПЛАТЕЖІВ ТА ЗАХОДИ З ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ ОБГОВОРИЛИ НА ЛУГАНЩИНІ

13 листопада 2019 року при головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області відбулась робоча нарада з представниками Державної податкової служби, Державної служби України з питань праці, Державної виконавчої служби, а також Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації.

На нараді було обговорено поточні питання, пов’язані із забезпеченням виконання планових показників з надходжень до бюджету Фонду, стягненням заборгованості заходами виконавчих дій та виконанням заходів з легалізації зайнятості населення.

Представники Державної податкової служби Ольга Чернявська та Олег Добриков поінформували про проведену роботу зі стягнення боргу з єдиного внеску та назвали суму очікуваних надходжень до кінця поточного року з урахуванням запланованого погашення боргів із заробітної плати підприємствам вугільної галузі.

По Луганській області активно проходять спільні рейди державних виконавців з представниками органів Державної податкової служби та Пенсійного фонду України в частині перевірки майнового стану фізичних осіб-підприємців, які мають заборгованість перед бюджетом з метою примусового стягнення боргів.           

Начальник управління з питань праці головного управління Держпраці у Луганській області Вікторія Масуліс доповіла присутнім про поточне положення справ щодо здійснення інспекційних відвідувань роботодавців після набрання чинності постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 №823 «Деякі питання здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю». Наразі виконано перевірки стосовно невиплати заробітної плати та розпочато перевірки роботодавців з ознаками прихованої зайнятості.

Начальник управління праці та зайнятості населення Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації Євген Жданов у свою чергу доповів про здійснення інспекторами праці об’єднаних територіальних громад заходів з легалізації зайнятості населення в межах громади.

Робота в зазначених напрямках триває.

20191113 135817 1024x569 - СТАН НАДХОДЖЕННЯ ОБОВ’ЯЗКОВИХ ПЛАТЕЖІВ ТА ЗАХОДИ З ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ ОБГОВОРИЛИ НА ЛУГАНЩИНІ

background Layer 1