Пропустити навігацію

В смт. Білокуракине пенсійники провели нараду з представниками податкової служби щодо заборгованості до бюджету Фонду

IMG 20191113 145814 HHT 300x225 - В смт. Білокуракине пенсійники провели нараду з представниками податкової служби щодо заборгованості до бюджету Фонду13 листопада п.р. відбулась спільна нарада представників головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Дмитра Малика та Наталії Забайрачної з фахівцями Білокуракинського відділення Сватівського управління Головного управління Державної податкової служби України. Фахівці провели аналіз сум боргів фізичних осіб – підприємців та наявних  виконавчих впроваджень, а також обговорили план взаємодії по стягненню заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на користь держави.

За результатами аналізу було відпрацьовано 24 боржника з сумою боргу 207,3 тис. грн., виявлено зайво нараховані суми через помилкові дані у звітах, звірено 8 виконавчих впроваджень, що знаходяться на виконанні у Державній виконавчій службі.

По закінченні зустрічі фахівці обговорили план спільних заходів до кінця поточного року для зменшення заборгованості по єдиному внеску.

background Layer 1