Пропустити навігацію

Виїзний день Рубіжанського об’єднаного управління у с. Макіївка

IMG 20191126 103434    300x227 - Виїзний день Рубіжанського об’єднаного управління у с. Макіївка 26 листопада начальник Рубіжанського об’єднаного управління Наталія Смаглюк провела виїзний прийом громадян у приміщенні Макіївської сільської ради та зустріч з трудовим колективом цієї сільради.

Скориставшись такою нагодою, мешканці села звернулися з запитаннями перерахунку пенсії, визначення права на призначення пенсії, щодо переліку документів для призначення пенсії, обчислення страхового стажу, зокрема  зарахування до нього періоду перебування у соціальній відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку та періоду перебування на обліку в центрі зайнятості.

Зустріч з працівниками органів місцевого самоврядування Наталія Смаглюк провела у форматі  «круглого столу». На ньому детально обговорили питання надання членам громади допомоги у підтвердженні періодів роботи у колгоспі. Також колектив сільради було поінформовано про набуття страхового стажу для призначення пенсії, укладання договорів добровільного страхування, легалізацію заробітної плати і зайнятості населення тощо.

IMG 20191126 114027  300x225 - Виїзний день Рубіжанського об’єднаного управління у с. МакіївкаНа заходах начальник управління особливу увагу звернула на зручні та доступні послуги Пенсійного фонду України в електронному форматі. Мешканців села Макіївки зацікавив мобільний додаток «Пенсійний фонд», який запрацював нещодавно, та функція «Пенсійний калькулятор», завдяки якій можна приблизно порахувати розмір майбутньої пенсії.

Присутні отримали буклети про легалізацію заробітної плати і зайнятості населення, перерахунки пенсій у 2019 році, нові електронні послуги Пенсійного фонду України, позначені брендом UkraineNOW, та ознайомились з періодичним виданням «Пенсійний кур’єр».

background Layer 1