Пропустити навігацію

Навчальний семінар з фахівцями головного управління щодо підвищення кваліфікації з питань проведення контрольно-перевірочних заходів

З метою ефективного виконання завдань, повноважень, покладених на фахівців управління контрольно-перевірочної роботи головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, та підвищення професійного рівня, систематично проводяться навчання, наради, семінари тощо.

Так, 28.11.2019 управлінням контрольно-перевірочної роботи проведено семінар-навчання з підлеглими за допомогою селекторного зв’язку, що є одним зі способів оперативного вирішення нагальних питань, які виникають під час виконання посадових обов’язків.

На семінарі були обговорені пріоритетні та актуальні питання діяльності підрозділів контрольно-перевірочної роботи Пенсійного фонду України, насамперед:

  • участь контрольно-перевірочних заходів у реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення,
  • дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

 

IMAG6358 1024x535 - Навчальний семінар з фахівцями головного управління щодо підвищення кваліфікації з питань проведення контрольно-перевірочних заходів

background Layer 1