Пропустити навігацію

Про легалізацію трудових відносин варто знати змолоду

1 29 300x225 - Про легалізацію трудових відносин варто знати змолоду27 листопада в приміщенні Лисичанського вищого професійного училища № 94 відбулася зустріч спеціалістів відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 обласного Фонду та управління Пенсійного фонду в м. Лисичанську зі студентами. Спеціалісти Фонду провели лекцію на тему: «Легальна зарплата – основа стабільного майбутнього».

Вони розповіли присутнім про легалізацію трудових відносин між роботодавцями і найманими працівниками, залежність майбутньої пенсії від страхового стажу та повноти сплати страхових внесків. Особливу увагу фахівці звернули на залежність розміру майбутньої пенсії від тривалості страхового стажу та розміру зарплати. Наголосили також, що заробітна плата у «конверті» позбавляє людину соціальних гарантій сьогодні та в майбутньому. Тому слід потурбуватися про легальну зайнятість вже зараз.

В ході спілкування учнівську молодь ознайомили з функціональними можливостями вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та роздали й буклети з даної тематики.

background Layer 1