Пропустити навігацію

Селекторну нараду щодо активізації цільових інформаційних заходів провели у Сєвєродонецьку

Сьогодні, 28 листопада, заступник начальника пенсійної служби області Евеліна Приймак та заступник начальника відділу організаційно-інформаційної роботи Світлана Хвостовець провели селекторну нараду з питань активізації роботи щодо проведення цільових інформаційних заходів. До участі в ній були запрошені начальники підпорядкованих управлінь та спеціалісти, які відповідають за інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Враховуючи напрацювання тижневого семінару, організованого Пенсійним фондом України, учасників наради націлили на налагодження  постійної взаємодії з місцевими засобами масової інформації. Задля охоплення якомога більшої аудиторії активніше практикувати проведення брифінгів та пресконференцій. На регулярній основі запровадити ведення експертних рубрик як у друкованих виданнях, так і на радіо та телебаченні.

 Стосовно доступу громадян до публічної інформації, наголосили, що фахівців з оргроботи, в першу чергу,  повинна цікавити повнота та актуальність оприлюдненої інформації у вебпросторі та на стендах управлінь, облаштування місця роботи запитувача інформації. На допомогу орговикам в електронному вигляді надали «Рекомендації розпорядникам публічної інформації на місцевому рівні».

 

IMAG6351 1024x547 - Селекторну нараду щодо активізації цільових інформаційних заходів провели у Сєвєродонецьку

background Layer 1