Пропустити навігацію

Виїзні прийоми керівництва обласного Фонду

384 жителі Луганщини мали можливість звернутися безпосередньо до керівників Головного управління обласного Фонду з пенсійних питань, які їх турбують, та отримати консультативну допомогу. Станом на 9 грудня поточного року посадовцями здійснено 33 виїзні прийоми.

Варто зазначити, що 14 із них були проведені в населених пунктах, розташованих на лінії розмежування, на самому передньому краю, де з боку окупованих територій в будь-який момент можуть розпочатися обстріли, де на мирне населення цілодобово чатує небезпека. Наражалися на неї іноді й луганські пенсійники. Їм навіть доводилося, вже будучи у дорозі, змінювати намічений маршрут. Однак, незважаючи на це, коли обстановка ставала більш спокійною, виїзний прийом дещо пізніше, але відбувався у заплановану місці. А всі труднощі компенсувалися однією простою річчю – вдячністю мешканців «сірої зони», їх вірою в те, що вони не кинуті напризволяще, не залишені наодинці зі своїми проблемами. Їх вислухають і почують.

184 особи з міст Щастя, Попасної та Золотого, селищ  Станиця Луганська, Комишуваха і Петропавлівка і навіть з невеликих сіл Нижньотепле, Кримське, Нижня Вільхова, Трьохізбенка і Катеринівка мали змогу поспілкуватися віч-на-віч з керівництвом головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області і отримати роз’яснення з актуальних питань пенсійного законодавства.

2 7 300x179 - Виїзні прийоми керівництва обласного ФондуСвій виїзний прийом у грудні поточного року начальник Головного управління Пенсійного фонду Луганщини Ольга Шарунова здійснила у військово-цивільній адміністрації міста Золоте та села Катеринівка Попаснянського району.

Очільниця роз’яснила відвідувачам порядок здійснення перерахунку пенсії працюючим громадянам, звернула увагу на переваги оформлення електронних пенсійних посвідчень, можливість реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду, призначення пенсій в «один дотик» та оформлення послуги СМС-інформування, надала вичерпні та кваліфіковані відповіді на запитання, які цікавили жителів Попаснянського району.

background Layer 1