Пропустити навігацію

Пенсійна освіта для освітян м. Рубіжного

6 грудня поточного року головні спеціалісти-юрисконсульти Рубіжанського об’єднаного управління та Головного управління Пенсійного фонду області ініціювали проведення засідання «круглого столу» з педагогічним колективом Рубіжанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7. 

Мета заходу – роз’яснити вчителям вимоги пенсійного законодавства щодо віку і стажу, необхідних для призначення пенсії за вислугою років, та надати інформацію про перелік документів для призначення пенсії.

Галина Одіяненко рекомендувала освітянам звертатися до управління заздалегідь з метою отримання правової оцінки документів, розповіла про порядок ведення трудових книжок та, у разі виявлення в них помилок, про порядок їх виправлення.  Про судову практику з питань призначення пенсії за вислугою років педпрацівникам розповіла Ілона Золотарьова. А Вікторія Смирнова запропонувала зробити новорічний подарунок рідним, передплативши газету «Пенсійний кур’єр» на 2020 рік у поштовому відділенні або на сайті ДП «Преса»: www.presa.ua.

Фахівці пенсійної служби також розповіли присутнім про дистанційне отримання послуг за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України, зокрема про можливість постійного контролю за даними, що можуть впливати на пенсійні права.

Захід відбувся у теплій, дружній атмосфері, бо видався напрочуд цікавим і корисним.

1 1024x604 - Пенсійна освіта для освітян м. Рубіжного

background Layer 1