Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду в с. Червонопопівка Кремінського району

1 16 300x155 - День Пенсійного фонду в с. Червонопопівка  Кремінського району Начальник Рубіжанського об’єднаного управління Наталія Смаглюк провела День Пенсійного фонду в с. Червонопопівка Кремінського району.

В рамках заходу проведено виїзний прийом для мешканців села, зустріч з трудовим колективом місцевої бібліотеки та засідання «Школи майбутнього пенсіонера» для працівників Червонопопівської сільської  ради.

3 3 300x261 - День Пенсійного фонду в с. Червонопопівка  Кремінського районуКерівник управління проінформувала мешканців села про актуальні питання пенсійного забезпечення, у т.ч. працівників органів місцевого самоврядування і культури, відповіла на запитання щодо перерахунків пенсії та порядку підтвердження періодів роботи.

Пенсіонерам і застрахованим особам роз’яснила порядок користування електронними сервісами Пенсійного фонду, у т.ч. мобільним додатком, «Пенсійним калькулятором», отриманням довідками з QR-кодом, електронними пенсійними посвідченнями, функцією «Е-пенсія» та СМС- інформуванням. Також повідомила про провадження нового онлайнсервісу «Адвокат «Пенсійного кур’єра» та роздала інформаційно-роз’яснювальні матеріали на відповідну тематику.

background Layer 1