Пропустити навігацію

Навчання білокуракинських пенсійників з актуальних питань застосування антикорупційного законодавства

В рамках відзначення Міжнародного дня боротьби з корупцією, відбулася робоча поїздка завідувачки сектора з питань запобігання та виявлення корупції Головного  управління Фонду області Ніни Тріфонової до  Білокуракинського об’єднаного управління.

Фахівець провела навчання для колег з актуальних питань застосування антикорупційного законодавства, зокрема стосовно підготовки до чергового етапу електронного декларування, та ознайомила зі змінами законодавства з фінансового контролю.

Вона проінформувала держслужбовців про права та свободи викривачів, механізм їх реалізації, конфіденційність та правові способи захисту викривачів. За наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною, кожен громадянин може подати повідомлення про корупцію. Перелік та адреси основних комунікаційних каналів розміщені на інформаційних стендах в кожному підпорядкованому управлінні та на сайті головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області.

Детально ознайомила з вимогами до етичної поведінки державних службовців через призму антикорупційного законодавства як превентивного заходу щодо запобігання корупції.

WhatsApp Image 2019 12 10 at 14.07.02 1024x576 - Навчання білокуракинських пенсійників з актуальних питань застосування антикорупційного законодавства

background Layer 1