Пропустити навігацію

Відкрите заняття з курсантами і викладачами ЛДУВС ім. Е.О.Дідоренка

В рамках Всеукраїнського тижня права головним управлінням  Пенсійного фонду України в Луганській області 11 грудня 2019 року проведено відкрите заняття  з курсантами та викладачами Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка.

Даний захід спрямований на підвищення рівня правової культури та набуття громадянами правових знань в межах компетенції Пенсійного фонду.

Під час зустрічі учасники ознайомились із правами громадян  на соціальне страхування, офіційне працевлаштування, пенсійне забезпечення згідно Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» та  правом кожної особи на отримання індивідуальної інформації за допомогою нового сервісу вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Насамкінець, усі отримали інформаційні буклети: «Легальність трудових відносин – запорука вашого майбутнього!», «Реєстрація на web-порталі Пенсійного фонду України» та «Пенсійне страхування. Це потрібно  знати кожному!».

1 32 - Відкрите заняття з курсантами і викладачами ЛДУВС ім. Е.О.Дідоренка

2 19 1024x682 - Відкрите заняття з курсантами і викладачами ЛДУВС ім. Е.О.Дідоренка

background Layer 1