Пропустити навігацію

«День відкритих дверей» пройшов в управлінні Пенсійного фонду в м. Сєвєродонецьку

1 39 300x225 - «День відкритих дверей» пройшов в управлінні Пенсійного фонду в  м. Сєвєродонецьку2 23 300x225 - «День відкритих дверей» пройшов в управлінні Пенсійного фонду в  м. Сєвєродонецьку3 8 300x199 - «День відкритих дверей» пройшов в управлінні Пенсійного фонду в  м. Сєвєродонецьку

 

 

 

Цього тижня в управлінні Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку організували «День відкритих дверей», протягом якого спеціалісти управління прийняли 243 особи. Здебільшого це пенсіонери.

Фахівці Фонду ознайомили всіх учасників заходу з новаціями у пенсійному забезпеченні, звернули увагу на особливості цьогорічного осучаснення пенсій з 1 грудня 2019 року.

Цікавою і корисною була інформація про роботу вебпорталу Пенсійного фонду України. Користування ним дає змогу кожному громадянину індивідуально здійснювати постійний контроль за даними, які впливають на його соціальні права. Також спеціалісти управління ознайомили відвідувачів з відомчим виданням Пенсійного фонду України – газетою «Пенсійний кур’єр», яка теж є одним із джерел інформації про пенсійне забезпечення громадян країни.

background Layer 1