Пропустити навігацію

Зустріч фахівців юридичної служби Пенсійної служби з учнями 9-10 класів Біловодської ЗОШ

Фахівці юридичних служб управлінь Пенсійного фонду України Луганської області Олександра Бондаренко та Дмитро Негода долучились до проведення Всеукраїнської акції «Тиждень права», в рамках якої на базі Біловодської ЗОШ було проведено зустрічі з учнями 9-10 класів.

Під час зустрічі з учнями було роз’яснено історичні передумови виникнення Всеукраїнської акції та її значення у житті кожної людини, обговорено про права учнів та молоці в цілому з метою підвищення загального рівня правової освіти та набуття ними нових знань. Роз’яснено про взаємозв’язок між правами та обов’язками людини.

Також було проведено ознайомлення учнівської молоді з новітніми електронними технологіями Пенсійного фонду, з комплексною системою надання послуг у сфері пенсійного забезпечення «Е-пенсія». Особливу зацікавленість серед учнів викликав інноваційний мобільний додаток «Пенсійний фонд» та його можливості.

Наприкінці заходів фахівцями управлінь були надані відповіді на інші запитання учнів.

FOTO do statti 3 yurysty 1024x682 - Зустріч фахівців юридичної служби Пенсійної служби  з учнями 9-10 класів Біловодської ЗОШ

background Layer 1