Пропустити навігацію

З увагою до мешканців віддалених сіл

1 44 300x225 - З увагою до мешканців віддалених сілЦього тижня начальник Новоайдарського відділу обслуговування громадян Валентина Зражаєва спільно з представником Благодійного фонду «Право на захист» Владиславою Зомарєвою  провела зустріч з мешканцями  села Муратове.

Під час прийому було прийнято 92 особи, які звернулися з питань пенсійного забезпечення, за отриманням  довідок про розмір пенсії тощо.

Валентина Зражаєва надала роз’яснення щодо умов призначення різних видів пенсій, дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати, порядку зарахування страхового стажу, перерахунку пенсій з 1 грудня 2019 року. 

Особливу увагу приділила умовам реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України та новій моделі звернення за призначенням та перерахунком пенсії в «один дотик» за допомогою електронного цифрового підпису.

На запитання присутніх щодо права на перерахунок пенсії, доцільності переходу з одного виду пенсії на інший фахівець надала кваліфіковані відповіді.

А наприкінці зустрічі вона популяризували газету «Пенсійний кур’єр», на сторінках якої завжди можна знайти актуальну інформацію з питань пенсійного забезпечення.

background Layer 1