Пропустити навігацію

Перерахунок пенсій та новітні електронні сервіси вебпорталу Пенсійного фонду стали темою зустрічі з ветеранами Сватового

1 45 300x183 - Перерахунок пенсій та новітні електронні сервіси вебпорталу Пенсійного фонду стали темою зустрічі з ветеранами Сватового3 9 300x141 - Перерахунок пенсій та новітні електронні сервіси вебпорталу Пенсійного фонду стали темою зустрічі з ветеранами СватовогоГоловний спеціаліст Сватівського відділу обслуговування громадян Білокуракинського об’єднаного управління Вадим Харченко взяв участь у зустрічі з людьми похилого віку та ветеранами, яка відбулася у Сватівському молодіжному центрі «Слобожанська духовна криниця імені Миколи Щепенка». Фахівець пенсійної служби розповів присутнім про грудневий перерахунок пенсій та відповів на їх численні запитання.

В свою чергу представник Головного управління обласного Фонду Євген Ващенок значну увагу приділив роботі вебпорталу Пенсійного фонду України, роз’яснив переваги щодо відстеження пенсійних виплат, зарахування страхового стажу та призначення пенсії в «один дотик». Фахівець також акцентував увагу на функціонуванні мобільного додатку «Пенсійний фонд».

background Layer 1