Пропустити навігацію

Про пенсійне забезпечення педагогічному колективу

1 46 297x300 - Про пенсійне забезпечення педагогічному колективу 12 грудня  2019 року в рамках «Всеукраїнського тижня права» начальником відділу представництва інтересів в судах та інших органах №2 юридичного управління Наталією Рисухіною та головним спеціалістом-юрисконсультом Мариною Красавською проведено зустріч з педагогічним колективом Сєвєродонецького навчально-виховного комплексу “Спеціалізована школа-колегіум Національного університету “Києво-Могилянська академія” Сєвєродонецької міської ради Луганської області.

Наталія Рисухіна надала роз’яснення щодо умов виходу на пенсію за віком та за вислугою років, порядку зарахування страхового стажу, умови набуття страхового стажу в добровільному порядку, повідомила про перелік документів для оформлення пенсії за віком.

2 25 280x300 - Про пенсійне забезпечення педагогічному колективуМарина Красавська розповіла про можливість  отримання послуг за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Фахівець надала роз’яснення щодо впровадження нового сервісу призначення пенсії в “один дотик” через вебпортал електронних послуг Фонду, що є однією зі складових частин системи надання послуг у сфері пенсійного забезпечення в електронній формі (“Е-Пенсія”) та механізм подачі такої заяви.

Зустріч пройшла в дружній атмосфері, представники педагогічного колективу в свою чергу продемонстрували виставку, присвячену Міжнародному дню прав людини.

Під час зустрічі спеціалісти Пенсійного фонду відповіли на запитання  присутніх щодо пенсійного законодавства. Вчителі виразили свою вдячність за отриману інформацію, наголосили, що вона була корисною та побажали в майбутньому проводити спільні зустрічі.

background Layer 1