Пропустити навігацію

Зустріч-презентація в Сєверодонецькій міській публічній бібліотеці

16 листопада на Луганщині стартувало проведенню низки заходів, приурочених до 29-ї річниці утворення Пенсійного фонду України. Цього дня начальник відділу Управління пенсійного забезпечення Головного управління обласного Фонду Олена Міланіна та  головний спеціаліст Управління інформаційних систем та електронних реєстрів Яна Башинська завітали до Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки, де провели зустріч з трудовим колективом цього комунального закладу та його відвідувачами.

Фахівці пенсійної служби презентували присутнім можливості та переваги електронних сервісів вебпорталу Пенсійного фонду, зокрема, проілюстрували, як можна зареєструватися в особистому кабінеті, звернутися за призначенням пенсії в «один дотик», скористатися «Пенсійним калькулятором», послугою СМС-інформування та мобільним додатком Пенсійного фонду. Надали компетентні відповіді на запитання учасників заходу, а їх найбільше було у внутрішньо переміщених осіб.

Насамкінець Олена Міланіна вручила лист-подяку директору міської публічної бібліотеки Наталії Чуйковій за співпрацю та передплатний абонемент на відомче видання Фонду – газету «Пенсійний кур’єр».

Для потреб читачів пенсійники залишили буклети з різноманітної тематики.

IMAG6543 1024x768 - Зустріч-презентація в Сєверодонецькій міській публічній  бібліотеці

IMAG6552 1024x740 - Зустріч-презентація в Сєверодонецькій міській публічній  бібліотеці

IMAG6553 1024x768 - Зустріч-презентація в Сєверодонецькій міській публічній  бібліотеці

IMAG6557 1024x602 - Зустріч-презентація в Сєверодонецькій міській публічній  бібліотеці

IMAG6563 1024x853 - Зустріч-презентація в Сєверодонецькій міській публічній  бібліотеці

background Layer 1