Пропустити навігацію

Членам Кремінської районної ветеранської організації роз’яснили переваги електронних послуг Пенсійного фонду України

1 48 300x225 - Членам Кремінської районної ветеранської організації роз’яснили переваги електронних послуг Пенсійного фонду УкраїниНачальник Кремінського відділу обслуговування громадян Ліна Лимар провела зустріч з ветеранами Кремінської районної ветеранської організації.

Під час заходу вона поінформувала присутніх про перерахунок пенсій з 1 грудня поточного року, який був проведений автоматичним способом та про те, що розмір підвищення розраховується індивідуально для кожного пенсіонера за документами, які містяться в пенсійній справі.

Особливу увагу фахівець звернула на переваги користування електронними послугами вебпорталу Пенсійного фонду України, реєстрація на якому дає змогу здійснювати контроль за повнотою та достовірністю персональних даних, ознайомитися з розміром та складовими своєї пенсії.

Присутні зацікавились переліком послуг, які можна отримати дистанційно, зокрема, подання звернень, заяв на перерахунок пенсії тощо.

Також Ліна Лимар розповіла ветеранам про послугу СМС-інформування, надала телефони «гарячих ліній» відділу та міністерства соціальної політики 1539.

Наприкінці зустрічі громадяни отримали буклети з актуальних пенсійних питань.

background Layer 1