Пропустити навігацію

Заходи у Біловодському об’єднаному управлінні

Заплановані на цей тиждень інформаційно-роз’яснювальні заходи фахівці Біловодського об’єднаного управління приурочили до 29-річчя Пенсійного фонду України.

16 грудня, начальник  управління Ольга Шуліка з 10-ї до 12-ї години відповідала на дзвінки телефонної «гарячої лінії» від жителів Біловодського  району та внутрішньо переміщених осіб. На неї звернулися 13 осіб. Пенсіонерів здебільшого цікавили перерахунки пенсій та способи отримання пенсійних виплат через установи банків, громадян передпенсійного віку – строки виходу на пенсію та підрахунок трудового стажу, а внутрішньо переміщених осіб – виплата заборгованості з пенсійних виплат.

Начальник Міловського відділу обслуговування громадян Ірина Великоцька провела «День відкритих дверей» для 16 відвідувачів управління. Вона  зацікавила присутніх роз’ясненням пенсійного законодавства, яке стосувалося підвищення пенсій з 1 грудня 2019 року та запропонувала їм задля отримання дистанційних пенсійних послуг  зареєструватися на вебпорталі Пенсійного фонду України.

 Начальник Біловодського відділу обслуговування громадян Ірина Безменнікова та заступник начальника відділу Тетяна Панченко здійснили виїзний прийом в Будинку для людей похилого віку та зустріч за місцем проживання в селі Євсуг Біловодського району. Фахівці пенсійної служби розповіли про зміни в пенсійному законодавстві, новітні форми роботи Пенсійного фонду України, перерахунок пенсії деяким категоріям громадян з 01.12.2019. Під час зустрічі серед громадян були розповсюджені тематичні буклети.

13 грудня заступник начальника об’єднаного управління Тетяна Плясуля надала необхідні пенсійні консультації та прийняла участь у вшануванні пам’яті учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, яка пройшла в Міловому на честь свята Дня ліквідатора.

1 49 1024x768 - Заходи у Біловодському об’єднаному управлінні

2 26 1024x576 - Заходи у Біловодському об’єднаному управлінні

3 10 768x1024 - Заходи у Біловодському об’єднаному управлінні

4 3 1024x768 - Заходи у Біловодському об’єднаному управлінні

background Layer 1