Пропустити навігацію

На Старобільщині зустрілися з працівниками управління по експлуатації газового господарства

1 50 300x145 - На Старобільщині зустрілися з працівниками управління по експлуатації газового господарстваОфіційне працевлаштування є гарантією соціального захисту найманих працівників, кадрової стабільності та налагодженої роботи усіх учасників трудового процесу для досягнення позитивного результату.

 В рамках проведення інформаційних заходів до чергової річниці утворення Пенсійного фонду України, 16 грудня спеціалістами відділу забезпечення наповнення бюджету №4 Оленою Островерх та Аліною Череватою проведена зустріч з трудовим колективом Старобільского міжрайонного управління по експлуатації газового господарства філії акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Луганськгаз».

Фахівці надали роз’яснення 24 особам стосовно залежності розміру пенсії від страхового стажу та заробітку, а також розповіли про можливість добровільної сплати внесків для зарахування страхового стажу. Окрім цього спеціалісти ще раз нагадали присутнім про нові сервіси електронних послуг Пенсійного фонду України для громадян та порядок їх отримання. Учасникам заходу роздано буклети на відповідну тематику.

background Layer 1