Пропустити навігацію

«Звертайтеся онлайн – і ви відчуєте переваги електронних послуг Пенсійного фонду України», – закликала журналістів на пресконференції очільниця Рубіжанського об’єднаного управління

Начальник Рубіжанського об’єднаного управління Наталія Смаглюк провела для представників масмедіа міста пресконференцію на тему «Диджиталізація пенсій та інші нові сервіси вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України».

Мета заходу – долучення до обговорення цієї теми представників засобів масової інформації для того, щоб вони, в свою чергу, могли поінформувати якомога більшу кількість громадян про ті дистанційні послуги, які сьогодні надає Пенсійний фонд України.

Наталія Смаглюк зазначила, що на сьогодні більшість послуг Фонду для пенсіонерів, застрахованих осіб та роботодавців переведено в електронну форму. Кожен може відчути їх переваги при поданні документів на призначення/перерахунок пенсій, отриманні довідок, електронного пенсійного посвідчення, СМС-інформування, користуванні «Пенсійним калькулятором», мобільним додатком. Незабаром запрацюють електронний реєстр лікарняних та електронна трудова книжка.

«Не гайте свого часу, звертайтеся онлайн – і ви відчуєте переваги електронних послуг», – закликала Наталія Смаглюк.

Журналісти отримали відповіді на всі поставлені запитання.

1 51 1024x682 - «Звертайтеся онлайн – і ви відчуєте переваги електронних послуг Пенсійного фонду України», – закликала журналістів на пресконференції очільниця Рубіжанського об’єднаного управління

background Layer 1