Пропустити навігацію

«День відкритих дверей» для студентів Сєвєродонецького інституту МАУП

Сьогодні, 17 грудня, в рамках відзначення 29-ї річниці утворення Пенсійного фонду України в Головному управлінні обласного Фонду провели «День відкритих дверей» для студентів денної форми навчання Сєвєродонецького інституту Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом».

Молодь вітала очільниця пенсійної служби Луганщини Ольга Шарунова. Вона ознайомила гостей з головними завданнями, які стоять перед Пенсійним фондом України сьогодні, основними принципами побудови пенсійної системи, функціями та організаційною структурою Фонду області.

«З вашим навчальним закладом у нас давно склалися тісні зв’язки, – зазначила Ольга Шарунова, – оскільки багато працівників Головного управління мають диплом про освіту саме МАУП. Їх роботою ми задоволені. Навчайтеся старанно і приходьте працевлаштовуватися на пенсійну службу і ви. Нам потрібні грамотні юристи, економісти, системотехніки та програмісти. Раді будемо бачити вас в наших стінах».

І це не просто слова. В Головному управлінні обласного Фонду працюють колишні випускники Сєвєродонецького інституту Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» Юлія Дорус, Олеся Дейнега, Людмила Сеник й інші, та нинішні його студенти –  Людмила Мручковська,  Любов Команак, Валерія Мягких та інші. З деякими з них маупівці мали змогу зустрітися під час екскурсії.

В ході її проведення гості ознайомилися з роботою пенсійників, починаючи з відділу забезпечення наповнення бюджету №1 Фінансово-економічного управління і закінчуючи загальним відділом Управління  адміністративного забезпечення.

Молодим людям цікаво було почути про функціонування вебпорталу Пенсійного фонду України, його переваги та розвиток дистанційних форм надання послуг і консультацій. Зі студентами з задоволенням поспілкувалася заступник начальника Головного управління Фонду області Тетяна  Нікітіна. Вона розповіла їм про систему пенсійного забезпечення в нашій країні, про  порядок нарахування та види пенсій. Юнакам і дівчатам, які обрали спеціальність «Право», особливо корисним було відвідати і поговорити з представниками Юридичного управління.

Насамкінець зустрічі гості отримали буклети з пенсійної тематики.

IMAG6574 1024x768 - «День відкритих дверей» для студентів Сєвєродонецького інституту МАУП

IMAG6616 1024x768 - «День відкритих дверей» для студентів Сєвєродонецького інституту МАУП

IMAG6651 1024x768 - «День відкритих дверей» для студентів Сєвєродонецького інституту МАУП

IMAG6660 1024x768 - «День відкритих дверей» для студентів Сєвєродонецького інституту МАУП

IMAG6674 1024x768 - «День відкритих дверей» для студентів Сєвєродонецького інституту МАУП

IMAG6698 1024x768 - «День відкритих дверей» для студентів Сєвєродонецького інституту МАУП

IMAG65741 1024x768 - «День відкритих дверей» для студентів Сєвєродонецького інституту МАУП

background Layer 1