Пропустити навігацію

Інформаційні заходи для населення Біловодського та Міловського районів

Начальник Біловодського об’єднаного управління Ольга Шуліка та заступник начальника Біловодського відділу обслуговування громадян Тетяна Панченко провели заняття в «Школі майбутнього пенсіонера» із працівниками Біловодського відділу Державного казначейства та Городищенського старостинського округу. Вони розповіли 14 присутнім особам про впровадження Фондом заходів, спрямованих на розвиток інформаційних технологій і підвищення рівня автоматизації основних функціональних процесів, можливості вебпорталу електронних послуг, за допомогою якого можна дистанційно отримати інформацію щодо своїх персональних даних.

Також Тетяна Панченко здійснила виїзний прийом до жительки села Городище та допомогла 73-річній пенсіонерці в оформленні документів на недоотриману пенсію померлого чоловіка.

 Заступник начальника об’єднаного управління Тетяна Плясуля та головний спеціаліст обласного Фонду Марина Білоус провели зустріч на тему ознайомлення з новітніми технологіями та електронними сервісами Пенсійного фонду України з тимчасово безробітними особами, які перебувають на обліку в Міловському центрі зайнятості.

Велику увагу фахівці приділили питанню легалізації зайнятості населення, яка є гарантією  отримання громадянами пенсії в похилому віці. Безробітним були розкриті нюанси зарахування періодів роботи до страхового стажу та розміру стажу для можливості призначення пенсії, про добровільну участь у системі соціального страхування тощо. На заході були присутні 17 осіб. По закінченню зустрічі всі вони отримали буклети з пенсійної тематики.

Фахівці управління також організували у смт. Біловодськ «День банку», на якому разом з  представником АТ «Ощадбанк» вони об’єднали зусилля по залученню пенсіонерів до отримання пенсії через банківські установи та оформлення електронних пенсійних посвідчень.

20191210 145633 1024x575 - Інформаційні заходи для населення Біловодського та Міловського районів

20191217 094435 1024x485 - Інформаційні заходи для населення Біловодського та Міловського районів

DSC04968 1024x642 - Інформаційні заходи для населення Біловодського та Міловського районів

IMG 20191202 105622 992x1024 - Інформаційні заходи для населення Біловодського та Міловського районів

background Layer 1