Пропустити навігацію

Заходи у Біловодському об’єднаному управлінні

До 29-ї річниці заснування Пенсійного фонду України начальник Біловодського відділу обслуговування громадян Ірина Безменнікова провела телефонну «гарячу лінію» у смт. Біловодську, а заступник начальника Біловодського об’єднаного управління Тетяна Плясуля – у смт. Міловому. Звернення громадян стосувалися питань масового перерахунку пенсій в поточному році, призначення пенсії на пільгових умовах та у зв’язку із втратою годувальника, підрахування стажу для первинного призначення пенсії, прийняття на облік внутрішньо переміщених осіб, оформлення електронного пенсійного посвідчення, умов отримання доступу до особистого кабінету та реєстрації у ньому. До фахівців звернулися 7 осіб у Біловодську та 11 – у Міловому.

Заступник начальника об’єднаного управління Тетяна Плясуля та начальник Міловського відділу обслуговування громадян Ірина Великоцька зустрілися з трудовими колективами районної ради, райдержадміністрації, селищної ради Міловського району та територіального центру соціальних служб. Вони розповіли 35 присутнім про переваги нового сервісу Пенсійного фонду – призначення пенсії в «один дотик», та детально роз’яснили як зареєструватися на вебпорталі ПФУ, що таке QR-код, як оформити та отримати електронне пенсійне посвідчення та багато іншого.

Заступник начальника Біловодського відділу обслуговування громадян Тетяна Панченко провела зустріч з населенням за місцем проживання в селі Данилівка Біловодського району, де розповіла присутнім про зміни в пенсійному законодавстві, новітні форми роботи Пенсійного фонду України та перерахунок пенсії деяким категоріям громадян з 1 грудня 2019 року. Під час зустрічі були розповсюджені тематичні буклети.

1 63 1024x485 - Заходи у Біловодському об’єднаному управлінні

2 32 1024x485 - Заходи у Біловодському об’єднаному управлінні

4 5 1024x506 - Заходи у Біловодському об’єднаному управлінні

5 3 812x1024 - Заходи у Біловодському об’єднаному управлінні

background Layer 1