Пропустити навігацію

Пенсійники Луганщини провели конкурс відеороликів «Скажемо «Ні!» зарплаті в тіні»

Головне управління обласного Фонду організувало та провело конкурс відеороликів «Скажемо «Ні!» зарплаті в тіні» серед здобувачів освіти Державного навчального закладу «Сєвєродонецький професійний будівельний ліцей». Захід приурочувався 29-річчю утворення Пенсійного фонду України. Шансом реалізувати свій творчий потенціал скористалися майже 30 любителів займатися відеозйомкою. Вони відзняли та подали на конкурс вісім робіт. Журі було з кого обирати кращих.

Третє місце в конкурсі відеороликів посів проект «Пояснюємо на пальцях», авторами якого є Андрій Кір`яков та Ярослав Жук https://www.youtube.com/watch?v=biCUVel8IZA

Володарями диплому за зайняте друге місце стали  автори проекту «Ні!» тіньовій зарплатні» Дмитро Островерхий та Влад Нікітін https://www.youtube.com/watch?v=1oD_pKtoCZE

Переможницею конкурсу визнано здобувачку освіти Альону Сивоконенко https://www.youtube.com/watch?v=eC93OJe6PaQ

За сприяння в проведенні конкурсу відеороликів «Скажемо «Ні» зарплаті в «тіні»!» Головне управління Пенсійного фонду України в Луганській області висловило подяку дирекції Сєвєродонецького професійного будівельного ліцею, а за творчу й технічну підтримку проекту – майстру виробничого навчання Ларисі Гордєй.

Церемонія нагородження переможців та призерів відбулася в актовій залі ліцею в День Святого Миколая https://www.youtube.com/watch?v=zWqCmP6Osqc , то ж без подарунків не залишився ніхто.

З рук Святого Миколая їх отримали не тільки ті, хто безпосередньо були задіяні в зйомках відеороликів, а й увесь глядацький загал. Щоправда, останньому «перепало на горіхи» – по волоському горіху!

 

IMAG6724 1024x610 - Пенсійники Луганщини провели конкурс відеороликів «Скажемо «Ні!» зарплаті в тіні»

IMAG6732 1024x683 - Пенсійники Луганщини провели конкурс відеороликів «Скажемо «Ні!» зарплаті в тіні»

IMAG6790 1024x679 - Пенсійники Луганщини провели конкурс відеороликів «Скажемо «Ні!» зарплаті в тіні»

IMAG6814 1024x768 - Пенсійники Луганщини провели конкурс відеороликів «Скажемо «Ні!» зарплаті в тіні»

IMAG6826 1024x768 - Пенсійники Луганщини провели конкурс відеороликів «Скажемо «Ні!» зарплаті в тіні»

IMAG6831 1024x768 - Пенсійники Луганщини провели конкурс відеороликів «Скажемо «Ні!» зарплаті в тіні»

IMAG6837 1024x768 - Пенсійники Луганщини провели конкурс відеороликів «Скажемо «Ні!» зарплаті в тіні»

background Layer 1