Пропустити навігацію

Зустріч з популяризації можливостей вебпорталу Пенсійного фонду України провели у Рубіжному

1 68 300x169 - Зустріч з популяризації можливостей вебпорталу Пенсійного фонду України провели у РубіжномуВ рамках відзначення 29-ї річниці утворення Пенсійного фонду України головні спеціалісти відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 Головного управління обласного Фонду провели зустріч з працівниками товариства з обмеженою відповідальністю «Лізінвест» м. Рубіжного.

В ході зустрічі членів трудового колективу проінформували про можливості вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, порядок реєстрації та правила користування, а також про новий засіб звернення громадян за призначенням пенсії в «один дотик». Фахівці Пенсійного фонду акцентували увагу на залежності розміру майбутньої пенсії від розміру заробітної плати та тривалості страхового стажу, протягом якого сплачувались страхові внески.

Присутні також дізналися про умови передплати на газету «Пенсійний кур’єр» на 2020 рік, щоб завжди бути в курсі подій з питань пенсійного забезпечення. Учасники заходу отримали кваліфіковані відповіді на поставлені запитання та буклети з відповідної тематики.

background Layer 1