Пропустити навігацію

«Легальна зарплата – гідна пенсія!» – на цю тему спілкувалися пенсійники з колективом швейної майстерні у Станично-Луганського районі

1 69 300x169 - «Легальна зарплата – гідна пенсія!» – на цю тему спілкувалися пенсійники з колективом швейної майстерні у Станично-Луганського районіДо Дня Пенсійного фонду України виконуюча обов’язки начальника відділу забезпечення наповнення бюджету Фінансово-економічного управління № 3 Головного управління Фонду області Наталія Нарожна та головний спеціаліст відділу Ольга Лісянська провели зустріч з трудовим колективом швейна майстерні під гаслом: «Легальна зарплата – гідна пенсія!».

Спеціалісти Фонду розповіли про основні зміни в пенсійній системі, акцентували увагу на перевагах легальної зайнятості, роз’яснили як сьогодні зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного Фонду України за допомогою новітніх сервісів вебпорталу електронних послуг.

Присутні поставили багато запитань щодо нюансів призначення майбутньої пенсії та звернення до Пенсійного фонду. Наприкінці зустрічі майстрині отримали інформаційні брошури на відповідну тематику.

background Layer 1