Пропустити навігацію

Заходи до чергової річниці Пенсійного фонду України в Біловодському районі

1 71 300x225 - Заходи до чергової річниці Пенсійного фонду України  в Біловодському районі2 37 225x300 - Заходи до чергової річниці Пенсійного фонду України  в Біловодському районіУ зв’язку із проведенням інформаційних заходів, присвячених черговій річниці заснування Пенсійного фонду України, спеціалісти відділу забезпечення наповнення бюджету № 3 Фінансово-економічного управління Головного управління Фонду області 20 грудня провели зустріч з учнівською молоддю в Біловодському опорному закладі загальної середньої освіти.

Фахівці розповіли про функції органів Пенсійного фонду України, основні аспекти пенсійного законодавства, роз’яснили дітям, що таке пенсія, кому вона призначається і від чого залежить її розмір. В кінці зустрічі присутні взяли участь у флешмобі під гаслом «Молодь – за легальний заробіток».

Також пенсійники провели зустріч з фізичними особами – підприємцями на тему: «Новації в пенсійний системі» та запропонували їм зареєструватися на вебпорталі Пенсійного фонду України для контролю за своїми індивідуальними даними.

До участі у цих заходах долучилися 28 осіб.

background Layer 1