Пропустити навігацію

Інформаційні заходи для жителів Біловодщини

Вчора, 19 грудня, начальник об’єднаного управління Ольга Шуліка та заступник начальника управління Тетяна Плясуля провели зустрічі у трудових колективах управління соціального захисту населення Біловодської районної держадміністрації та Міловського районного відділу Управління Державної міграційної служби України в Луганській області, на яких розповіли працівникам про особливості призначення пенсій різним категоріям громадян, нюанси придбання страхового стажу та сплати єдиного соціального внеску. Вони ознайомили присутніх з можливостями вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, за допомогою якого можна дистанційно отримати інформацію щодо своїх персональних даних. У заході взяли участь відповідно 27 та 6 осіб.

Під час виїзних прийомів в селі Новодеркул Біловодського району, який провела начальник Біловодського відділу обслуговування громадян Ірина Безменнікова, та в селі Бараниківка, який провела її заступник – Тетяна Панченко, громадяни дізналися про новітні сервіси Фонду, зокрема про можливості призначення пенсії «в один дотик» та можливість реєстрації на вебпорталі електронних послуг  Пенсійного фонду України для отримання оперативних даних про власний страховий стаж і заробіток.

Фахівці управління в рамках «Тижня Банку» долучились до агітації щодо максимального залучення пенсіонерів до отримання пенсійних виплат через банківські установи.

Крім цього, спеціалісти відділу забезпечення наповнення бюджету №3 обласного Фонду спільно з фахівцями управління провели зустріч з учнівською молоддю в Біловодському опорному закладі загальної середньої освіти. Пенсійники розповіли 25 учням про функції органів Пенсійного фонду України та основні аспекти пенсійного законодавства, а насамкінець зустрічі присутні взяли участь у флешмобі під гаслом «Молодь за легальний заробіток».

1 73 1024x576 - Інформаційні заходи для жителів Біловодщини

2 38 1024x485 - Інформаційні заходи для жителів Біловодщини

3 13 1024x682 - Інформаційні заходи для жителів Біловодщини

4 6 1024x582 - Інформаційні заходи для жителів Біловодщини

5 4 1024x1024 - Інформаційні заходи для жителів Біловодщини

background Layer 1