Пропустити навігацію

Комунікаційні заходи у Кремінському районі та місті Рубіжне

З нагоди відзначення 29-ї річниці заснування Пенсійного фонду України працівниками Рубіжанського об’єднаного управління проведено низку заходів масової комунікації.

Зокрема, відбулося засідання  «круглого стілу» з працівниками управління праці та соціального захисту населення Рубіжанської міської ради під гаслом: «Тісна співпраця – запорука кращого обслуговування населення». За його результатами визначено перелік питань, з яких і надалі буде тривати співробітництво.

Начальник управління Наталія Смаглюк провела  телефонну «гарячу лінію» та сеанс скайпзв’язку для громадян. Дозвонювачів цікавили питання щодо переліку документів необхідних для призначення пенсії, зарахування до стажу періоду несвоєчасної виплати заробітної плати за 2014 рік, переходу з одного виду пенсії на інший, виплати державної пенсії 80-річній особі, перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам тощо.

Цікавою виявилася й зустріч із студентами професійного хіміко-технологічного ліцею. Фахівці пенсійної служби  роз’яснили молоді цього навчального закладу важливість набуття страхового стажу, необхідність легалізації заробітної плати та ознайомили з корисними електронними сервісами Пенсійного фонду України.

Перший заступник начальника управління Лариса Лисенко з метою роз’яснення пенсійного законодавства провела виїзний прийом громадян в приміщенні Варварівської сільської ради Кремінського району, на який звернулося 17 осіб, а також зустрілася з трудовим колективом Варварівської сільської ради.

Головний спеціаліст відділу по роботі з персоналом Олена Ферофантова провели інформаційні заходи в селі Кудряшівка Кремінського району, зокрема зустрічі з трудовими колективами сільської ради, місцевих клубу та бібліотеки, а  також флешмоб «Легальна заробітна плата – думай про майбутнє!».

По завершенню заходів  присутнім були роздані інформаційні буклети.

1 skajp 948x1024 - Комунікаційні заходи у Кремінському районі та місті Рубіжне

kruglyj stil 1024x670 - Комунікаційні заходи у Кремінському районі та місті Рубіжне

pryjom 1024x985 - Комунікаційні заходи у Кремінському районі та місті Рубіжне

  trud 2 1024x560 - Комунікаційні заходи у Кремінському районі та місті Рубіжне

trud kol 1 1024x502 - Комунікаційні заходи у Кремінському районі та місті Рубіжне

background Layer 1