Пропустити навігацію

Комунікаційні заходи Марківського об’єднаного управління до Дня народження Пенсійного фонду України

Цього тижня, в рамках відзначення 29-ї річниці утворення Пенсійного фонду України, керівництво Марківського об’єднаного управління провело телефонні «гарячі лінії», скайпзв’язок та особисті прийоми громадян. 32 особи звернулися за консультаціями з питань призначення та перерахунку пенсії, поновлення пенсійних виплат, отримання допомоги на поховання та недоотриманої пенсії.

Під час проведення «Днів відкритих дверей» в Марківському та Новопсковському відділах обслуговування громадян спеціалісти продемонстрували відвідувачам свою роботу, розповіли про нову систему обслуговування на базі централізованої системи призначення та виплати пенсій, ознайомили з процедурою реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Начальник Марківського відділу обслуговування громадян Зоя Гребиннюк здійснила виїзний прийом за місцем проживання особи з обмеженими фізичними можливостями та надала кваліфіковані роз’яснення щодо розміру пенсії, можливості перегляду стажу у разі надання підтверджуючих документів.

Фахівці управління також організували «Дні банку», під час яких представники Ощадбанку та Приватбанку провели роз’яснювальну роботу серед відвідувачів, а під час засідань «круглого столу» розглянули питання щодо об’єднання зусиль по залученню пенсіонерів для отримання пенсії через банківські установи та оформлення електронних пенсійних посвідчень.

Під час «Дзвінків турботи» до пільгових категорій громадян за допомогою телефонного зв’язку пенсійники надали індивідуальні консультації з пенсійних питань, стосовно отримання ними пенсійних виплат, проінформували про перерахунки пенсій, електронні пенсійні сервіси та дізналися про рівень задоволеності обслуговуванням пенсійної служби у 25 пенсіонерів.

2 39 768x1024 - Комунікаційні заходи Марківського об’єднаного управління до Дня народження Пенсійного фонду України

3 14 1024x768 - Комунікаційні заходи Марківського об’єднаного управління до Дня народження Пенсійного фонду України

4 7 768x1024 - Комунікаційні заходи Марківського об’єднаного управління до Дня народження Пенсійного фонду України

5 5 1024x768 - Комунікаційні заходи Марківського об’єднаного управління до Дня народження Пенсійного фонду України

6 1024x519 - Комунікаційні заходи Марківського об’єднаного управління до Дня народження Пенсійного фонду України

7 1024x768 - Комунікаційні заходи Марківського об’єднаного управління до Дня народження Пенсійного фонду України

8 768x1024 - Комунікаційні заходи Марківського об’єднаного управління до Дня народження Пенсійного фонду України

background Layer 1