Пропустити навігацію

Фахівці Фонду ознайомили громадян з основними питаннями пенсійного забезпечення

1 84 300x187 - Фахівці Фонду ознайомили громадян з основними питаннями пенсійного забезпечення3 18 300x224 - Фахівці Фонду ознайомили громадян з основними питаннями пенсійного забезпеченняДо святкування річниці Пенсійного фонду України головні спеціалісти відділу забезпечення наповнення бюджету № 3 фінансово-економічного управління Головного управління Фонду області Олена Вакуленко та Ірина Іванюта провели флешмоб «Пенсійний фонд – запорука стабільної старості» на території ринку «Троянда» смт. Новопсков.

Також пенсійними провели зустріч з питання індивідуального інформування фізичних осіб – підприємців та осіб, які проводять незалежну професійну діяльність щодо дотримання законодавства в частині сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, врахування періодів їх роботи до страхового стажу та відповіли на питання стосовно пенсійного забезпечення. Наприкінці заходу спеціалісти розповсюдили інформаційні брошури на відповідну тематику.

А в приміщенні Марківського об’єднаного управління провели Єдиний день Пенсійного фонду під гаслом «29 років – ми з Вами та для Вас» за участю спеціалістів відділу забезпечення наповнення бюджету № 3.

 

background Layer 1