Пропустити навігацію

Спеціалісти пенсійної служби провели лекції про зміни в пенсійному законодавстві для тимчасово безробітних осіб

Цього тижня фахівці Марківського об’єднаного управління та Головного управління провели дві лекції для тимчасово безробітних осіб на базі Марківського та Новопсковського районних центрів зайнятості.

Спеціалісти управлінь повідомили присутнім про збільшення страхового стажу до 35 років, порядок призначення та перерахунку пенсій, умови зарахування періодів роботи до страхового стажу. Також під час заходу були розглянуті питання легальної зайнятості, можливості отримання дистанційних послуг за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України, запровадження накопичувальної системи пенсійного страхування, можливості інформування осіб шляхом відправлення СМС-повідомлень.

Пенсійники акцентували увагу учасників заходу на залежності страхового стажу від сплати страхових внесків та закликали громадян до офіційного працевлаштування.

Наприкінці всі бажаючі ознайомилися з інформаційними матеріалами та отримали відповіді на запитання.

1 5 1024x768 - Спеціалісти пенсійної служби провели лекції про зміни в пенсійному законодавстві для тимчасово безробітних осіб2 2 1024x768 - Спеціалісти пенсійної служби провели лекції про зміни в пенсійному законодавстві для тимчасово безробітних осіб3 1 1024x622 - Спеціалісти пенсійної служби провели лекції про зміни в пенсійному законодавстві для тимчасово безробітних осіб

background Layer 1