Пропустити навігацію

«Гарячу лінію» та зустрічі з соціальними працівниками організували пенсійники Біловодського об’єднаного управління

10 січня начальник управління Ольга Шуліка провела пряму телефонну «гарячу лінію». Протягом двох годин очільниця управління відповідала на дзвінки від жителів Біловодського району і внутрішньо переміщених осіб. На «гарячу лінію» звернулися 11 чоловік.

Пенсіонерів цікавили перерахунки пенсій з 1 грудня минулого та 1 січня поточного року, способи отримання пенсійних виплат через установи банків, громадян передпенсійного віку – строки виходу на пенсію та підрахунок трудового стажу, а внутрішньо переміщених осіб – виплата заборгованості.

Фахівці Міловського відділу обслуговування громадян провели зустріч з трудовим колективом Міловського територіального центру соціальних служб. Вони розповіли 25 присутнім працівникам про пенсійні новації, умови призначення різних видів пенсій, можливості вебпорталу електронних послуг Фонду, за допомогою якого можна дистанційно отримати інформацію щодо своїх персональних даних.

З роз’ясненнями таких же питань відбулася і зустріч з працівниками Управління соціального захисту населення Міловської райдержадміністрації, яку організувала і провела заступник начальника управління Тетяна Плясуля.

1 7 1024x485 - «Гарячу лінію» та зустрічі з соціальними працівниками організували пенсійники Біловодського об’єднаного управління2 4 1024x710 - «Гарячу лінію» та зустрічі з соціальними працівниками організували пенсійники Біловодського об’єднаного управління3 2 1024x697 - «Гарячу лінію» та зустрічі з соціальними працівниками організували пенсійники Біловодського об’єднаного управління

background Layer 1