Пропустити навігацію

У Попаснянському районі активно пропагують переваги електронних сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України

Перша половина січня у Попаснянському районі видалася інформаційно насиченою. Для більш широкої обізнаності населення з новітніми сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та змінами в пенсійному забезпеченні фахівці управління Фонду провели декілька комунікаційних заходів.

Так, днями пенсійники влаштували флешмоб на тему: «Признач пенсію в «один дотик». Під час його проведення вони надали роз’яснення пересічним громадянам стосовно можливості подання документів для призначення пенсії в електронному вигляді дистанційно, без відвідин органів Фонду.

Начальник відділу обслуговування громадян Тетяна Васюкова разом з заступником начальника відділу забезпечення наповнення бюджету №2 Головного управління Фонду області Ольгою  Ландік організували і провели семінар з представниками Державної податкової служби щодо сплати боргів по єдиному соціальному внеску. В ході семінару обговорювалася низка актуальних питань. Насамперед, переваги легальної зайнятості. Наголошувалося, що в результаті проведення пенсійної реформи зростає залежність розміру пенсії від страхового стажу та заробітної плати, з якої сплачені внески до Пенсійного фонду. Внаслідок цього дотримання норм законодавства про зайнятість та правильне відображення сум сплачених внесків в Реєстрі застрахованих осіб не тільки відіграють ключову роль в набутті кожним громадянином права на пенсію, а й визначають її розмір.

Наприкінці заходу фахівці управління Фонду в Попаснянському районі надали відповіді на численні запитання присутніх та рекомендували їм долучитись до користування послугами вебпорталу Пенсійного фонду України для отримання необхідної інформації в дистанційному режимі, зокрема  налаштування сервісу СМС-інформування.

Також фахівці управління провели дві зустрічі з громадянами. Під час спілкування вони проінформували жителів Попаснянського району про зміни в пенсійному законодавстві і підвищення розміру пенсії з 1 грудня минулого та 1 січня поточного року.

1 12 1024x576 - У Попаснянському районі активно пропагують переваги електронних сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України

2 5 1024x461 - У Попаснянському районі активно пропагують переваги електронних сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України

3 3 768x1024 - У Попаснянському районі активно пропагують переваги електронних сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України

background Layer 1