Пропустити навігацію

Основні напрямки реформування пенсійної системи в Україні обговорили у Марківці з представниками ветеранської організації

1 16 300x181 - Основні напрямки реформування пенсійної системи в Україні обговорили у Марківці з представниками ветеранської організації15 січня поточного року фахівці Марківського об’єднаного управління провели зустріч з членами громадської організації «Новопсковська районна організація ветеранів України».

Під час зустрічі вони обговорили зміни і нововведення в пенсійному забезпеченні, які відбулися останнім часом, основні напрямки реформування пенсійної системи в Україні. Пенсійники детально ознайомили представників громадської організації з соціальними гарантіями, наданими їм пенсійним законодавством.

Не залишилася поза увагою тема дистанційного обслуговування, зокрема можливість користуватись онлайнсервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, а також отримання інформації з питань пенсійного забезпечення за телефоном «гарячої лінії» та за допомогою Skype-зв’язку.

background Layer 1