Пропустити навігацію

Виїзний прийом громадян в с. Новочервоне Троїцького району

15 січня поточного року заступник начальника Білокуракинського об’єднаного управління Світлана Круподеря разом з заступником начальника Троїцького відділу обслуговування громадян Наталією Старостенко та спеціалістами Головного управління Інною Глущук і Лілією Кучеренко провели виїзний прийом громадян в Новочервонянському старостинському окрузі Троїцького району.

Під час зустрічі, на якій були присутні близько 30 мешканців села, фахівці інформували про зміни, що відбулися в пенсійному законодавстві з 1 січня 2020 року, оформлення пенсії «в один дотик» та можливості попереднього розрахунку розміру пенсії за допомогою «Пенсійного калькулятора» через вебпортал Пенсійного фонду України. Після зустрічі Світлана Круподеря провела особистий прийом громадян.

Крім того, відбулися зустрічі з пенсійної тематики з педагогічним колективом Новочервонянського ліцею, трудовими колективами Новочервонянської сільської бібліотеки, сільського будинку культури, фельдшерського пункту, Старостинського округу та сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Лан».

1 17 1024x768 - Виїзний прийом громадян в с. Новочервоне Троїцького району

2 9 1024x768 - Виїзний прийом громадян в с. Новочервоне Троїцького району

3 5 1024x768 - Виїзний прийом громадян в с. Новочервоне Троїцького району

4 2 1024x768 - Виїзний прийом громадян в с. Новочервоне Троїцького району

background Layer 1