Пропустити навігацію

Пенсійники Сєвєродонецька і Лисичанська відповідали на запитання дозвонювачів

В управлінні Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку пройшли прямі телефонні «гарячі лінії», на які могли звернутися громадяни за роз’ясненнями. Вичерпні відповіді отримали 24 особи.

Начальник управління Яна Назарова відповіла на питання пенсіонерів щодо перерахунку пенсій з 1 грудня 2019 року та мінімальних розмірів пенсійних виплат для непрацюючих 65-літніх пенсіонерів з 1 січня 2020 року, особливостей переходу з одного виду пенсії на інший, права на пенсію за вислугу років та розповідала про роботу вебпорталу   Пенсійного фонду України.

Головний спеціаліст-юрисконсульт Вадим Шимко проінформував дозвонювачів стосовно недоотриманої пенсії внутрішньо переміщеним особам, а начальник відділу по роботі з персоналом Ірина Крайнюк та головний спеціаліст відділу по роботі з персоналом – уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції Марина Хрипун відповідали на питання з антикорупційного законодавства.

Крім того, відбулася пряма телефонна «гаряча лінія» начальника управління Пенсійного фонду України в м. Лисичанську Марії Кошелєвої.

 Всі заявники отримали кваліфіковані відповіді на питання, які їх турбували.

1 20 768x1024 - Пенсійники Сєвєродонецька і Лисичанська відповідали на запитання дозвонювачів

2 11 - Пенсійники Сєвєродонецька і Лисичанська відповідали на запитання дозвонювачів

3 7 - Пенсійники Сєвєродонецька і Лисичанська відповідали на запитання дозвонювачів

5 - Пенсійники Сєвєродонецька і Лисичанська відповідали на запитання дозвонювачів

background Layer 1