Пропустити навігацію

Фахівці пенсійної служби організували виїзний день в селі Кам’янка Новопсковського району

Спеціалісти Марківського об’єднаного управління та Головного управління Фонду області провели виїзний день в селі Кам’янка Новопсковського району.

Сільські мешканці отримали вичерпні відповіді на запитання щодо перерахунку пенсій з грудня 2019 року та з січня поточного року, про порядок обчислення коефіцієнта стажу та заробітної плати при призначенні пенсії. Вони також дізналися про переваги виплати пенсій через банківські установи, можливість і порядок виготовлення електронного пенсійного посвідчення тощо.

Для більш широкої обізнаності населення з пенсійним законодавством та отримання сучасних послуг у будь-який зручний для кожного час фахівці управлінь поінформували присутніх про зручні електронні послуги, які можна отримати через вебпортал Пенсійного фонду України, зокрема СМС-інформування.

Цього ж дня пенсійники провели зустрічі в трудових колективах Кам’янської сільської ради і Кам’янського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Новопсковської районної ради та з учнями цього навчального закладу, де надали роз’яснення щодо змін в пенсійному законодавстві, порядку призначення, перерахунку пенсії, переваг легального працевлаштування та негативних наслідків отримання заробітної плати в «конверті». Цими заходами було охоплено близько 60 осіб. Наприкінці щколярі провели флешмоб під гаслом «Молодь за легальну зайнятість».

Усі бажаючі ознайомилися з інформаційними матеріалами та отримали кваліфіковані роз’яснення питань, які їх цікавили.

1 21 1024x743 - Фахівці пенсійної служби організували виїзний день в селі Кам’янка Новопсковського району

2 12 1024x768 - Фахівці пенсійної служби організували виїзний день в селі Кам’янка Новопсковського району

3 8 1024x768 - Фахівці пенсійної служби організували виїзний день в селі Кам’янка Новопсковського району

background Layer 1