Пропустити навігацію

77,3 тис. жителів Луганщини є користувачами вебпорталу Пенсійного фонду України

Пенсійний фонд України сьогодні виступає флагманом впровадження новітніх технологій. З кожним роком все більш доступними стають послуги, отримати які раніше без відвідування його установ було просто нереально.

Переваги електронних сервісів оцінили й жителі найсхіднішої області нашої країни – Луганщини. Постійна роз’яснювальна робота щодо можливостей вебпорталу Фонду в трудових колективах, електронних і друкованих виданнях, на телебаченні і радіо дає позитивний результат. Станом на 1 січня поточного року на ньому зареєструвалося 77,3 тис. мешканців. Найбільшу кількість користувачів – 16 919 – має Рубіжанське об’єднане управління

В області не припиняється й робота щодо організації цільового індивідуального інформування осіб, які виявили бажання одержувати СМС-повідомлення. На початок 2020 року зареєстровано 50060 заяв громадян на отримання цієї послуги, в тому числі за минулий рік – 17492 заяв.

Набирає популярності і досить нова послуга – призначення пенсії через вебпортал електронних послуг Фонду в «один дотик».

background Layer 1