Пропустити навігацію

Колом єдності відзначили пенсійники Луганщини День Соборності України

Сьогодні, 22 січня, у день проголошення в 1919 році Акта Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республики, відзначається День Соборності України. В національному календарі ця дата посідає одне з провідних місць, адже об’єднання земель в єдину соборну Україну – подія історичної ваги.

Представники головного управління Пенсійного фонду Луганщини долучилися до обласних урочистостей з нагоди чергової річниці Соборності України. Очільниця Фонду області Ольга Шарунова віддала данину шани генію слова Великому Кобзарю, а в його особі – всім  борцям за єдність України. Разом з керівництвом області вона взяла участь в церемонії  покладанні квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку.

По її закінченні живий людський ланцюг, до якого увійшли і фахівці пенсійної служби Луганщини, вишикувався в коло, поєднане жовто-блакитною стрічкою. як символ того, що сила нашої держави – в єдності і згуртованості.

Далі обласні заходи продовжилися у приміщенні Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру, де відбулися нагородження кращих людей Луганщини та святковий концерт.

1 26 1024x768 - Колом єдності відзначили пенсійники Луганщини День Соборності України

 

3 10 768x1024 - Колом єдності відзначили пенсійники Луганщини День Соборності України

4 3 1024x768 - Колом єдності відзначили пенсійники Луганщини День Соборності України

6 777x1024 - Колом єдності відзначили пенсійники Луганщини День Соборності України

background Layer 1